One pull-up

Saturday, 12 November 2011
Cibubur, Jakarta

I finally managed to do one pull-up yesterday: Hanging from the door frame.

I did more hanging from the carport today.

2 responses

  1. Superman comments:

    Godt nyttår! Hvordan går det med treninga? Vinteren har sånn halveis inntatt teigen her, fått kjørt et par turer med snøscooteren. Men håper på mer snø.. Nyttår ble feiret på hytta på fjellet. Forøvrig siste innspurt med melk i jura på kuene, må sikre smørmarkedet før en legger opp. Ser frem til 10. Mars, da blir det 3 uker til Costa Rica/Panama : )

  2. Rune comments:

    Godt nyttår! Treninga går fremover, hvertfall målt i antall pull-ups (6 nå). Her i Jakarta er det ikke så mye som skjer. Regntiden har startet. Burde tatt meg en lengre ekspedisjon, men får vel antagelig ikke lov av kona.

Leave a comment